Zoutenbier Arbeidsbemiddeling
Werving & Selectie, Detacheren, Uitzenden, Advies..

Werving & Selectie

Belangrijkste kenmerken


Kandidaat in dienst bij

Uw bedrijf

Type dienstverband

Bepaalde of onbepaalde tijd

Geschikt voor

Permanente uitbreiding

Honorering

Éénmalige fee

 

Bij werving & selectie werven en selecteren wij uw nieuwe medewerker. U sluit rechtstreeks met de kandidaat een arbeidsovereenkomst en betaalt bij een succesvolle bemiddeling eenmalig een werving en selectie vergoeding. Deze dienst heeft in elke situatie voordelen.

Wanneer u zelf een advertentie plaatst in een tijd van veel werkzoekenden kunt u nog wel eens verrast worden door de vele sollicitaties. Aangezien u deze allemaal netjes wenst af te handelen stuurt u iedereen een ontvangst bevestiging en neemt alle reacties door. Een zeer tijdrovende bezigheid. U besluit enkele sollicitanten uit te nodigen voor een eerste gesprek en vervolgens voert u tweede gesprekken en misschien zelfs een afrondend gesprek. Dit kost u al heel snel tientallen uren en u voelt zich waarschijnlijk verplicht de afgevallen kandidaten netjes te informeren. Naast de kosten van uw advertentie, uw briefpapier, portokosten bent u vooral veel spaarzame tijd kwijt. 

Een andere situatie is die waarin de kandidaat die u zoekt erg schaars is. Dit betekent dat u veel advertenties moet plaatsen en misschien zelfs dure abonnementen met banensites moet afsluiten zonder enige garantie op een positief resultaat. U besteedt veel tijd aan het uitzoeken waar uw kandidaat zich bevindt en hoe u deze kunt bereiken. Vervolgens zit u om de tafel met de accountmanagers van het advertentiemedium van u keuze en investeert veel tijd en geld zonder ook maar één enkele garantie op het vinden van uw kandidaat.


Hoe kan het anders?
Aan de hand van uw functieprofiel starten wij de werving van uw nieuwe medewerker. Vervolgens selecteren wij de beste kandidaten en deze nodigen wij uit voor een eerste gesprek met een van onze medewerkers. Tijdens deze gesprekken letten wij op alle aspecten van de functie. Naast de opleiding en werkervaring letten wij op competenties en de persoon. Passen de ambities bij de functie en past de kandidaat binnen uw bedrijfscultuur. Tot slot worden eventueel referenties nagetrokken en de best passende kandidaten worden telefonisch of per mail aan u voorgesteld. Aan de hand van onze bevindingen en het resumé nodigt u de kandidaten van uw keuze uit voor een persoonlijk gesprek. Na dit gesprek laat u ons weten of u de kandidaat afwijst, uitnodigt voor een vervolg gesprek of wenst aan te nemen.

Totdat u een arbeidsovereenkomst met onze kandidaat sluit geldt “no cure no pay”. Pas wanneer u een arbeidsovereenkomst met een door ons geworven en geselecteerde kandidaat afsluit brengen wij u onze dienstverlening in rekening. Mocht u of onze kandidaat tijdens de eerste maand (proeftijd) besluiten niet verder te willen gaan, dan kunt u zich beroepen op onze garantieregeling. Dit betekent dat wij vijftig procent van de werving en selectie vergoeding crediteren met uw eerst volgende werving en selectie factuur. Belangrijkste voorwaarde is wel dat de oorspronkelijke factuur binnen de gestelde betaaltermijn voldaan is.

 

 
 
 
E-mailen
Bellen
Map
Info
LinkedIn