Zoutenbier Arbeidsbemiddeling
Werving & Selectie, Detacheren, Uitzenden, Advies..

Technische starter (meerdere functies beschikbaar)

Functie omschrijving

We zijn op zoek naar gemotiveerde starters die technisch sterk zijn.

In deze functie word je door een erkend leerbedrijf opgeleid tot Cai-monteur. Deze functie heeft raakvlakken met de telecom, elektrotechniek en ict.

Op zowel theoretisch als uitvoerend vlak word je in een betaald leertraject, door deskundigen begeleid om snel door te groeien tot zelfstandig monteur.

De werkzaamheden vinden plaats vanaf straatkast tot huisaansluiting. Denk hierbij aan het totaal opbouwen van een Telecomkast en vervolgens het realiseren van de verbindingen naar particulieren.

Naast de technische inslag is ook je instelling van groot belang; je hebt een echte aanpakmentaliteit, bent leergierig en bereid ook buiten werken!


Functie eisen

- Technische opleiding op MBO 3 ( Elektro / Installatietechniek / ICT)
- Goed portie doorzettingsvermogen
- Bereidheid tot buitenwerk in weer en wind!
- Bij voorkeur in bezit van basisveiligheid VCA
- Woonachtig regio Noord Holland , Zuid Holland, Utrecht of Friesland
- In bezit van rijbewijs B is een pré


Bedrijfsprofiel

Zoutenbier Arbeidsbemiddeling is een landelijk werkende organisatie, met een breed scala aan vacatures. Wij bemiddelen op persoonlijke wijze voor zowel werknemer als werkgever, om een succesvolle samenwerking te garanderen. Het bedrijf dat dit leertraject aanbiedt is een klein groeiend opleidingsinstituut in de Telecom. Aangestuurd door echte vakspecialisten die hun strepen hebben verdient en met veel connecties bij grote spelers in de markt.


Bedrijfscultuur

Ben jij een no nonsense figuur die passie heeft voor zijn werk, dan pas je perfect bij dit bedrijf. Door het snelle, informele contact is er altijd ruimte om snel te handelen. Daarnaast maakt de passie van de projectleiders en monteurs de begeleiding zeer persoonlijk en van het hoogste niveau.

Als je wilt groeien in de techniek, en hierbij een stevige basis wilt is dit hét bedrijf dat hier met alle middelen op in springt. Pak je kans!


Arbeidsvoorwaarden

- Marktconform salaris;

- Bij goed functioneren doorstroom naar andere projecten;

- Bij gebleken geschiktheid mogelijkheid tot vast dienstverband.

 

Lijkt het je leuk en heb je er zin in, schrijf je zo snel mogelijk in of stuur je uitgebreide CV naar info@zoutenbierarbeidsbemiddeling.nl.

 

 

 
 
 
E-mailen
Bellen
Map
Info
LinkedIn