Zoutenbier Arbeidsbemiddeling
Werving & Selectie, Detacheren, Uitzenden, Advies..

Uitzenden

Belangrijkste kenmerken


Kandidaat in dienst bij

Zoutenbier Arbeidsbemiddeling

Type dienstverband

Bepaalde tijd

Geschikt voor

Tijdelijke uitbreiding en onbekende periodes

Honorering

Wekelijkse facturatie

 

Dit is de meest geschikte dienst voor de opdrachtgevers die zeer veel flexibiliteit zoeken en regelmatig tijdelijke vacatures beschikbaar hebben. Doordat wij uitsluitend gewerkte uren factureren is dit een zeer rendabele wijze van het tijdelijk aanvullen van uw personeelscapaciteit. Wanneer u op voorhand niet goed kunt inschatten hoelang u extra capaciteit nodig heeft is een uitzendkracht de beste keuze.

Bij uitzenden kennen we geen verschillende mogelijkheden. U heeft snel en over het algemeen voor kortere periode (minder dan drie maanden) een medewerker nodig. Wij leveren deze medewerker en u kunt hem of haar inzetten voor een niet nader bepaalde periode. Mocht nu blijken dat uw tijdelijke functie toch een permanente invulling nodig heeft dan kunt u met deze zeer flexibele dienst de medewerker na een minimale inleenperiode kosteloos in dienst nemen. U kunt deze medewerker als uitzendkracht blijven inhuren of de overeenkomst omzetten naar detacheren zodat u en de betreffende medewerker meer zekerheid hebben.

Door de hoge mate van flexibiliteit en het feit dat u slechts gewerkte uren betaalt is deze dienst een zeer voordelige keuze. De flexwerker houdt een urenregistratie bij welke wekelijks ter goedkeuring ondertekend dient te worden door de leidinggevende. Deze gewerkte uren brengen wij vervolgens in rekening. Een doktersbezoek, feestdag, te laat, ziekte of dag vrij van de medewerker brengen wij u niet in rekening. Hierdoor bespaart u tenminste 30 dagen uitbetalen op jaarbasis. Ook bespaart u veel geld doordat steeds meer bedrijven een eigen risico hebben bij hun ziekteverzuim verzekeraar of het ziekterisico volledig zelf dragen.

 
 
 
E-mailen
Bellen
Map
Info
LinkedIn