Zoutenbier Arbeidsbemiddeling
Werving & Selectie, Detacheren, Uitzenden, Advies..

Vacatures

Een geschikte medewerker vinden is geen eenvoudige opgave.

Wij werken met gespecialiseerde professionals die maar één doel voor ogen hebben: de juiste man of vrouw op de juiste plaats te krijgen. En die vinden we voor u.

Recruitment, het natrekken van referenties en het uitgebreid kennis maken met de cultuur binnen uw bedrijf zijn allemaal onderdelen van dit proces.

Een stukje maatwerk, zo zien wij dat.

Zoekt u mensen die hun vak verstaan, die passen bij uw bedrijf en die weten wat het is om de mouwen op te stropen? Dan kunnen wij u helpen.

 

Constructiewerker aluminium en/of staal (m/v)

Onze opdrachtgever heeft voor de komende jaren een goed gevulde orderportefeuille, is een toonaangevende innovatieve dienstverlener op het gebied van lieren, voortstuwing, aluminium scheepsbouw, dekmachines en filtersystemen. Zij leveren deze producten wereldwijd voor toepassingen in de maritieme sector. Om die reden zijn we op zoek naar meerdere constructiewerkers (m/v). Meer...

E Monteur LS (Laagspanning) / Noord Holland

Voor onze klant in Noord Holland (Heerhugowaard & Wormerveer) zijn wij op zoek naar een ervaren en zelfstandig werkende E-monteur.  Onze klant is als hoofdaannemer werkzaam voor de netbeheerders en actief in alle INFRA disciplines waaronder Gas en Elektra. Je wordt bij deze klant gedetacheerd.  Na een jaar kun je bij goed functioneren een rechtstreeks dienstverband verwachten. Meer... 

Technische starter (m/v)

We zijn op zoek naar gemotiveerde starters die technisch sterk zijn.
In deze functie word je door een erkend leerbedrijf opgeleid tot Cai-monteur. Deze functie heeft raakvlakken met de telecom, elektrotechniek en ict.
 Meer... 

 
 
 
E-mailen
Bellen
Map
Info
LinkedIn