Zoutenbier Arbeidsbemiddeling
Werving & Selectie, Detacheren, Uitzenden, Advies..

Opdrachtgevers

Zoutenbier Arbeidsbemiddeling is een jonge organisatie actief in arbeidsbemiddeling en advies. Wij leveren een totaalaanbod van diensten om uw personeelsbehoefte en vraagstukken snel en efficiënt op te lossen. Deze informatie is bedoeld om u een goed en duidelijk beeld te geven van onze activiteiten en werkwijze.
 
Sinds de oprichting in 2010 kent onze organisatie een sterke groei in opdrachtgevers. Door de ruime ervaring van onze medewerkers in de verschillende facetten van arbeidsbemiddeling zijn wij een zeer vakkundige partner voor onze klanten. Door te investeren in de samenwerking en het duidelijk in kaart brengen van uw behoefte zijn wij in staat door onze ervaring snel, efficiënt en tegen geringe kosten uw onderneming te voorzien van de juiste medewerkers.
 
Onze dienstverlening is als volgt samen te vatten; “het samenbrengen van vraag en aanbod in arbeid”. Hiervoor kennen wij vier verschillende diensten welke stuk voor stuk zijn ontwikkeld om onze opdrachtgevers voor alle vacatures de best passende oplossing te bieden.

 

 

 Werkwijze

Wanneer u een vacature beschikbaar heeft en u voor de eerste maal gebruik gaat maken van onze dienstverlening maken wij een afspraak voor een persoonlijk gesprek. Tijdens dit gesprek proberen wij zoveel mogelijk te weten te komen over uw organisatie om uiteindelijk goed te kunnen bepalen of een kandidaat bij uw bedrijf past.
 
Wij starten de werving van nieuwe medewerkers en selecteren de beste kandidaten. Deze stellen wij per mail of telefonisch aan u voor en u bepaalt aan de hand van onze samenvatting en het resumé van onze kandidaat of u deze wenst te ontvangen voor een persoonlijk gesprek. Na het eerste gesprek kunt u besluiten een kandidaat uit te nodigen voor een vervolg gesprek, af te wijzen of natuurlijk aan te nemen.
 
Afhankelijk van uw behoefte is de wijze waarop u deze kandidaat uiteindelijk laat starten. Na het starten van onze kandidaat volgt een korte evaluatie welke dient om onze toekomstige samenwerking te perfectioneren.
 
Wij streven naar een langdurige relatie met onze opdrachtgevers waarbij wij uiteindelijk genoeg hebben aan de functietitel om te weten wat voor een persoon u zoekt. Door voldoende tijd in het begin van de samenwerking te investeren zijn wij in staat uw vervolg aanvragen sneller en dus efficiënter in te vullen. Uiteindelijk is enkel een periodieke evaluatie wenselijk om de gewenste kwaliteit van dienstverlening te waarborgen.
 
Op de dienstenpagina's proberen wij u zo duidelijk mogelijk uit te leggen wat het verschil is tussen de vormen van bemiddeling en wanneer deze voor u het interessantst is. Uiteraard zijn wij zeer flexibel in onze samenwerking en kunnen aan de hand van uw behoefte een “maatwerk oplossing” aanbieden waarbij wij het beste van onze diensten combineren.
   
Tot slot
Wij hopen dat u een duidelijk beeld heeft gekregen van onze activiteiten en de mogelijkheden die wij uw organisatie kunnen bieden. Wilt u gebruikmaken van onze dienstverlening, heeft u vragen of wilt u ons uitnodigen voor een persoonlijk gesprek waarin we de mogelijkheden specifiek voor uw organisatie bespreken, neemt u dan contact met ons op.

 
 
 
E-mailen
Bellen
Map
Info
LinkedIn