Zoutenbier Arbeidsbemiddeling
Werving & Selectie, Detacheren, Uitzenden, Advies..

MultiRAE Pro als standaard uitrusting bij ZAB

De medewerkers van ZAB, die actief zijn in het werken in of met verontreinigde bodem, zijn vanaf januari 2020 standaard uitgerust met een bodemvochtmeter en de MultiRAE Pro.


De MultiRAE Pro is de meest geavanceerde draagbare detector voor chemische stoffen op de markt. De MultiRAE beschikt over het breedste PID-sensorbereik in zijn klasse en de veelzijdigheid om meer dan 25 intelligente uitwisselbare sensoropties (zoals PID, NDIR voor brandbare stoffen en CO2, ammoniak, chlorine en formaldehyde) te ondersteunen om volledig te kunnen voldoen aan de bewakingsbehoeften in verschillende toepassingen, waaronder industriële hygiëne, persoonlijke bescherming, lekdetectie en incidenten met gevaarlijke stoffen. Dankzij de optionele draadloze mogelijkheden van de MultiRAE Pro verbetert u de veiligheid doordat bevelhebbers en veiligheidspersoneel in realtime toegang hebben tot metingen van instrumenten en de alarmstatus van alle locaties, waardoor ze een beter inzicht hebben in de situatie en sneller kunnen reageren bij incidenten.


De MultiRAE Pro is de beste PID in zijn klasse (bereik van 0 to 5000 ppm, resolutie van 0,1 ppm).
Een bodemvochtmeter is nodig voor een snelle en eenvoudige bepaling van de grondvochtigheid. Deze vochtmeter toont het vochtgehalte in de grond met een bereik van 0 – 50 %. 

- Resolutie 0,1%
De bodemvochtmeter en MultiRAE Pro zijn indien beschikbaar ook te huur!


Vraag naar de mogelijkheden!

 
 
 
E-mailen
Bellen
Map
Info
LinkedIn