Zoutenbier Arbeidsbemiddeling

Werving & Selectie, Detacheren, Uitzenden, Advies..

Advies

Door onze ruime ervaring in de arbeidsbemiddeling zijn wij de perfecte sparringpartner voor onze opdrachtgevers. Wij zijn in staat uw instroom, doorstroom en uitstroom te analyseren en knelpunten snel boven water te krijgen. Wij presenteren u vervolgens een handelingsplan en indien gewenst voeren wij de te nemen acties uit. Daarnaast kunt u onze expertise ook inhuren voor Recruitment projecten, evaluatie projecten of tijdelijke vervanging van uw HRM medewerkers.

Optimalisatie
Het optimaliseren van instroom, doorstroom en uitstroom staat voor veel ondernemers op een laag pitje. Dit is jammer want door dit te optimaliseren bent u als organisatie in staat dit proces gecontroleerd te laten verlopen. Door continu te investeren in instroom bent u als organisatie makkelijker in staat uw vacatures in te vullen. Actieve Recruitment zorgt voor naamsbekendheid binnen de doelgroep, hier doet u juist in een krappe arbeidsmarkt uw voordeel mee. Wanneer u doorstroom binnen uw bedrijf stimuleert door uw medewerkers een duidelijk ontwikkelingstraject te laten doorlopen bent u in staat ook uw moeilijker in te vullen (management)functies continu te bemensen met gemotiveerd personeel dat uw organisatie reeds goed kent. Ook dit draagt bij aan voldoende instroom en een positief imago binnen de arbeidsmarkt. Uiteindelijk zullen gemotiveerde krachten graag bij aan de slag gaan. Door de uitstroom van uw organisatie gereguleerd te laten verlopen zorgt u voor voldoende doorstroom mogelijkheden. Door exit gesprekken te voeren blijft u op de hoogte hoe het proces onder uw medewerkers ervaren wordt. Indien nodig kunt hier direct actie op ondernemen. Onze ervaring is dat met duidelijkheid en respect u het hoogste rendement weet te halen.

Recruitment projecten
Heeft u binnen uw organisatie een groot aantal vacatures, dan is het wellicht interessant om tegen een scherp tarief een van onze recruiters in te huren. De recruiter is gespecialiseerd om in korte tijd uw organisatie te leren kennen. Op basis hiervan wordt een Recruitment strategie bepaald en na uw goedkeuring voert onze medewerker deze werkzaamheden voor u uit. Deze dienst wordt vaak ingezet om een totale afdeling te voorzien van medewerkers waarbij u de kosten van bijvoorbeeld werving en selectie of detachering te hoog vindt.

Evaluatie projecten
Wanneer u op dit moment nog geen goed lopende beoordeling cyclus heeft, kunnen wij u helpen bij het implementeren hiervan. Allereerst voeren wij een nulmeting uit om te kunnen bepalen of iemand onder, op of boven functieniveau presteert. Verder leggen we de resultaatgebieden vast waarop iemand beoordeeld wordt. Vervolgens leveren we u de methode inclusief benodigde documenten om deze cyclus toe te passen binnen uw bedrijf.

HRM vervanging
Heeft u een piek op uw HRM afdeling of wilt u een zieke medewerker tijdelijk vervangen? Dan kunnen wij een medewerker beschikbaar stellen om deze werkzaamheden op te vangen. Met name bij vervanging in geval van zwangerschapsverloven is dit een uitstekend alternatief.